Saturday, December 5, 2009

Mer Blues Från Landskrona (släppfest).

Boksläppsfest lördagen den 12 december.

Signering och samtal på biblioteket 11:00 - 14:00. Sen på Inferno en lite mer festaktig signeringskväll med Någon på scen.

Alla välkomna och gratis inträde såklart.

Den 1:a maj 2007 kom jag och Jonas Bergh med boken -En Blues Från Landskrona, en bok som snart blev slutsåld i handeln, och nu lagom till jul kommer vi med -Mer Blues Från Landskrona. En annan bok, men inte helt olik, bara andra historier från samma berättare och med Landskrona som spelplan, ungefär så, men samtidigt ändå inte.


Vi är Fantomen på Linjen. Vi är Robin Hood i Karlslund. Vi är Sonny Johanssons avgörande skalle när alla trodde att det var över. Vi är Engelska läktaren en regnig nerflyttningssöndag i oktober.
Vi kommer alltid tillbaka. Du kan aldrig vara lugn.
Du kan alltid vara lugn. Vi kommer tillbaka. När svanarna vinglar i vinden i flykten. När vinterstormarna sliter i kallbadhusets pålar och vattentornet svajar och hotar att falla, hotar att krossa allt.
Då är vi tillbaka för att berätta en annan historia.


Så skriver vi bokens baksida.

Se även bilderna som utställning på Galleri Glasorama med invigning söndagen den 13 december klockan 13:00. Alla bilder är till salu och finns på Östervångsplan 16 (vid nya stationen). Julpriser utlovas.

Allt i Landskrona. Naturligtvis.

T.